Menu
Your Cart

Women`s Multi-vitamin 60 таблетки Puremark Naturals

Women`s Multi-vitamin 60 таблетки Puremark Naturals
Ново Puremark Naturals
Women`s Multi-vitamin 60 таблетки Puremark Naturals
Галина Петкова01/04/2019

Всяка жена има нужда от мултивитамини! Чувствам се много добре откакто пия тези!

Симона Костова01/04/2019

Определено се забелязва ефект, когато се започне приема им

Боряна01/04/2019

Чувствам се по жизнена и енергична. Благодаря за продукта и за коректното обслужване.

Кирила01/04/2019

Страхотен комплекс от мултивитамини. Последните дни , може би и заради времето съм много отпаднала , но не спирам да приемам капсули и съм по добре!

Олга Каменова01/04/2019

И аз ги пия и са невероятни! Препоръчвам ги

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha

Може да направите поръчка с бутона "Купи" или на телефон 0887 077 988.

Цената за доставка е 3.90 до офис на Спиди или до вашия адрес.

За поръчки над 70 лв. доставката Ви е безплатна.

55.00 лв.
Без данък: 55.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Women`s Multi-vitamin 60 таблетки | Puremark Naturals
  • SKU: PMN-25244
+ ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ...
За всички поръчки и продукти над 70 лв предлагаме безплатна доставка.

Описание

Women`s Multi-vitamin 60 таблетки  Puremark Naturals

  • Подсилват имунитета
  • Спомагат за намаляване на умората
  • За здрави коса и кожа

За Women`s Multi-vitamin 60 таблетки  Puremark Naturals:

Мултивитамините са комбинация от много различни витамини, които обикновено се срещат в храни и други естествени източници. Те се използват за осигуряване на витамини, които не се приемат чрез храната. Мултивитамини се използват също и за запълване на недостиг на витамини, причинени от заболяване, бременност, лошо хранене, храносмилателни нарушения и много други състояния. За да може човешкото тяло да изпълни всички задачи, които има в нормален ден, трябва да му се даде широка гама жизненоважни хранителни вещества. Липсата на някой от тези основни витамини или минерали води до разрушаване на метаболитния път.

Следователно оптималната ефективност и производителност намаляват бързо, а това не искаме да се случва, особено в днешното забързано ежедневие. Поради тази причина трябва да се уверим, че приемаме високоефективна мултивитаминова формула. Такава е Women`s Multi-vitamin 60 таблетки от Puremark Naturals на невероятна цена. Тя може да ви помогне да осигурите наличието на тези основни хранителни вещества, необходими за хилядите метаболитни реакции. Жените, които са с по-напрегнато ежедневие, които спортуват и водят активен начин на живот, се нуждаят от още повече хранителни вещества. Ето защо е необходимо да подбирате вашите мултивитамини внимателно. За да успявате да свършите всичко в рамките на деня, без да се притеснявате за вашето здраве или да се чувствате отпаднали цял ден. 

Как действат Women`s Multi-vitamin 60 таблетки  Puremark Naturals:

Когато не ядем достатъчно плодове и зеленчуци, ни липсват основни хранителни вещества, които могат да увеличат риска от сърдечни заболявания, инсулт, рак и други здравословни проблеми. Според Центровете за контрол на заболяванията (CDC), хората трябва да консумират 1,5-2 чаши плодове и 2-3 чаши зеленчуци дневно. Въпреки това, в скорошно проучване на CDC, те установили, че 76% от нас не ядат достатъчно плодове, а други 87% не ядат достатъчно зеленчуци. Е, как да получим хранителните си вещества?

Мултивитаминът е като застрахователна полица, ежедневна гаранция, която гарантира, че тялото ви получава необходимите витамини и минерали. Тя може да компенсира недостатъците, които се случват, когато не получавате това, от което се нуждаете чрез храна. Например с напредването на възрастта хранителните ни нужди се увеличават. В същото време става все по-трудно тялото да абсорбира хранителни вещества. Медикаментите могат допълнително да изчерпят нашето тяло от тях. Женските Мултивитамини на PureMark Naturals на достъпна цена могат да компенсират тези недостатъци. Те са подходящи и за здравето на сърцето. Проучванията показват, че приемането на висококачествен мултивитамин може да намали сърдечно-съдовите заболявания. Сърдечните заболявания са водеща причина за смъртта както при мъжете, така и при жените в САЩ. Витамините В1, В2, В6, К1, Ниацин (В3), CoQ10 и магнезият играят важна роля в сърдечно-съдовото здраве и не само. Проучванията показат също, че редовното приемане на мултивитамини намалява риска от рак.

Благодарение на витамините Ц, Е и Д в състава на Women`s Multi-vitamin 60 таблетки, значително се повишава имунитета и се намаляват алергичните симптоми. Мастноразтворимите витамини (А, D, Е и К) се съхраняват в организма. Водоразтворимите витамини (В и С) не го правят. Излишните водоразтворими витамини просто преминават през тялото. Това означава, че е необходимо да се набавят по друг начин, различен от храна. Новите изследвания разкриват и козметичния вид на витамини В3 (ниацин), биотин и витамин С, които също участват в състава на Женските Мултивитамини. Тези витамини отговарят за по-плътна коса и здрава кожа. Също така благодарение на фамилията витамин В, приемането на мултивитамин е свързано с повишаване на енергийните нива. Когато тези нива са повишени вие усещате чувство за благополучие, както намаляване на стреса и безпокойството. Това само по себе си прави приемането на Women`s Multi-vitamin 60 таблетки наложащо. 

Този сайт използва бисквитки за ваше улеснение и не събира ваши данни. Продължавайки се съгласявате с това.