Menu
Your Cart

За 21st Century

21st Century Health Care се нарежда на първо място сред най-добрите и най-големите производители на витамини, минерали, натурални и здравословни хранителни добавки за хора и хранителни добавки за животни в света. Официален вносител на продуктите на 21st Century Healthcare за България е Майсенс ЕООД.

Над 1000 вида здравословни продукти 21st Century се произвеждат от висококачествени суровини в GMP лицензирани фабрики.

21st Century използва най-новите научни изследвания и най-съвременните технологии, за да създаде иновативни и достъпни решения за всички здравни нужди на семейството Ви. Те разработват над 1000 продукта от витамини, минерали, специални добавки и билкови чайовепродукти за отслабване и билкови екстракти в 100% вегетариански капсули.

21st Century® Healthcare е един от най-големите износители на витамини и здравословни хранителни добавки в САЩ. 21st Century® се разпростират в седем стратегически места по целия свят, а  витамините и минералите в момента се предлагат в над 50 различни страни по света.

21st Century предлага една от най-големите селекции на висококачествени здравни продукти и хранителни състави в света. Но това не е всичко, 21st Century предлага и висококачествени хранителни добавки за домашни любимци Animal Nutrition Division.

Глобалната стратегия на 21st Century Health Care се изразява в това, че те уважават религиозните и диетични принципи на техните клиенти. И затова, при разработването на нови продукти, 21st Century може да отговори на специфичните нужди на всичките си клиенти. Например предлагат вегетариански капсули в серията от билкови екстракти и в доста от другите продуктиЖелатинът, използван за производството на дражета (меки капсули) е само от телешки произход. 21st Century не предлага желатин от свински произход.

Когато говорим за качество на съставките, опаковки, продуктови иновации и цени, 21st Century заема едно от първите места на пазара за здравословни хранителни добавки.

Качествените суровини, точната разфасовка, сигурността на опаковката и добре описаните цветни етикети са само малка част от всички уникални фактори, които гарантират, че техните продукти винаги ще са освежаващо иновативни, запазили свежестта си и с достъпни цени, и най-важното от всичко, казано до тук – продуктите са безопасни и надеждни.

Сред най-продаваните и по-известните продукти на фирмата са Новозеландска КоластраАкайЛенено маслоОмега-3 Рибено масло, както и много витаминиминерали и ензими. В нашия сайт ще откриете още:

  • антиоксиданти, важни за цялостното здраве на човека;
  • добавки за ставите и костите;
  • добавки, подобряващи зрението;
  • хранителни добавки за женското и мъжкото здраве.

Всички тези продукти на 21st Century Health Care Ви гарантират качество и изгодни и достъпни цени

Този сайт използва бисквитки за ваше улеснение и не събира ваши данни. Продължавайки се съгласявате с това.