Menu
Your Cart

Блог | 21st Century Vitamins RSS Feed

26 авг 9 тайни за кожата, които научихме от Азия
i.georgieva 0 2309
Между всички тенденции в TikTok и разглеждане на рутинни процедури за знаменитости, ние винаги сме на мисия да тестваме и изпробваме най-новото и най-доброто в сцената на красотата. Но по-често тези „нови“ хакове и трикове не са толкова иновативни, колкото си мислим. Отделете няколко минути, за да прочетете историческата хронология за това колко от..
28 юли Може ли фриз-ефекта на косата да е поради дефицит на витамини?
i.georgieva 0 1228
Много от нас са се борили с „хвърчаща“ коса през целия си живот. Например тези с естествено къдрава коса знаят как е, особено при влажни условия. За други фризът може да бъде периодичен сигнал, че Вашата коса се нуждае от допълнителна грижа.Косата може да бъде накъсана, суха или повредена, с изтъркани краища и текстура, която е жилава и е извън кон..
05 юли 5 начина да сте здрави и щастливи
i.georgieva 0 870
Щастието и здравето вървят ръка за ръка, така че приоритизирането и на двете трябва да бъде на първо място във Вашия дневен ред.Това започва с воденето на здравословен живот, който е пълноценен, позитивен и най-важното щастлив.Има много начини да си гарантирате, че ще останете щастливи, здрави и изпълнени всеки ден от живота си. Ето нашите най-добр..
26 юни 6 причини детето Ви да се нуждае от ежедневен прием на витамини
i.georgieva 0 555
Много родители се питат дали детето им се нуждае ежедневно от мултивитамини или кои са най-добрите витамини за деца. Те са загрижени за здравето, растежа, развитието и благосъстоянието на детето си. Те се притесняват, че детето им ще пропусне училище поради болест. Или може да си счупи някой крайник, защото участва в много спортове и не получава до..
22 юни Какво е инулин?
i.georgieva 0 707
Вероятно сте чували за фибри. Но чували ли сте за инулин? Струва си да му обърнете внимание, защото тази нова съставка в хранителния блок има някои важни ползи за здравето.Инулинът е група въглехидратоподобни вещества, открити в различни храни, от чесън, лук и праз до банани, артишок, аспержи и пълнозърнеста пшеница. Коренът от цикория е най-богати..
03 юни Значението на простатата за мъжете
i.atanasova 0 560
Всички знаят, че работаta, която изисква да прекарваме дълги часове в седнало положение, е нездравословна. А за мъж, който работи като шофьор, опасността е двойна, защото простатата страда.Простатната жлеза е „второто сърце“ на мъжа. Малък орган с размер на кестен, който участва в производството на семенната течност, извършва хормонална регулация в..
Показани 1 от 6 | 29 (5 Страници)
Този сайт използва бисквитки за ваше улеснение и не събира ваши данни. Продължавайки се съгласявате с това.