Menu
Your Cart

Блог | 21st Century Vitamins RSS Feed

03 юни Значението на простатата за мъжете
i.atanasova 0 29
Всички знаят, че работаta, която изисква да прекарваме дълги часове в седнало положение, е нездравословна. А за мъж, който работи като шофьор, опасността е двойна, защото простатата страда.Простатната жлеза е „второто сърце“ на мъжа. Малък орган с размер на кестен, който участва в производството на семенната течност, извършва хормонална регулация в..
05 май Какво представлява бирената мая за кучета?
i.atanasova 0 82
Бирената мая се произвежда от едноклетъчен организъм, който е движещата сила на производството на бира. Традиционното ѝ използване е при производството на хляб и алкохол и има отличителен горчив вкус.Въпреки това бирената мая често се използва като хранителна добавка за консумация от човека и може да предложи редица ползи за здравето му. В допълнен..
23 юни Какво е псориазис на скалпа?
i.atanasova 0 451
Това е състояние на кожата, характеризиращо се с червени люспести удебелени петна (плаки). Често засяга скалпа. Псориазисът на главата може да възникне изолирано само на главата Ви или да е в която и да е друга форма на този неприятен кожен проблем.Задната част на главата, над врата, е често срещано място за псориазис, но могат да бъдат засегнати м..
07 апр Дефицит на витамини и минерали – причина за косопад?
i.atanasova 0 604
Добре балансираната и питателна диета има доста предимства. От друга страна, диета, лишена от полезни вещества, може да причини различни неприятни симптоми. Тези симптоми са начинът на тялото Ви да комуникира потенциални дефицити на витамини и минерали. Разпознаването им може да Ви помогне съответно да коригирате диетата си.Стараете ли се да поддър..
22 окт Как да забързаме метаболизма си, за да отслабнем? – 2 част
0 491
Как да забързаме метаболизма си, за да отслабнем? – 2 частВ първата част на статията ни „Как да забързаме метаболизма си, за да отслабнем?“ разгледахме и обяснихме как пиенето на вода и активният начин на живот са приятели на бързия метаболизъм, с какво допринасят за отслабване и защо са полезни като цяло за здравето ни. Сега ще видите и другите ни..
22 окт Как да забързаме метаболизма си, за да отслабнем? – 1 част
0 591
Как да забързаме метаболизма си, за да отслабнем? – 1 частМакар че за да поддържаме бързия ритъм на метаболизма е необходимо да водим активен начин на живот, добрият отдих не е по-малко важен: за да се съхранят естествените биоритми, човек трябва да спи около 8 часа.Може би често чувате думата „метаболизъм“. Но най-вероятно нямате цялостна представ..
Показани 1 от 6 | 24 (4 Страници)
Този сайт използва бисквитки за ваше улеснение и не събира ваши данни. Продължавайки се съгласявате с това.