Menu
Your Cart

Блог | 21st Century Vitamins RSS Feed

23 Jun Какво е псориазис на скалпа?
i.atanasova 0 200
Това е състояние на кожата, характеризиращо се с червени люспести удебелени петна (плаки). Често засяга скалпа. Псориазисът на главата може да възникне изолирано само на главата Ви или да е в която и да е друга форма на този неприятен кожен проблем.Задната част на главата, над врата, е често срещано място за псориазис, но могат да бъдат засегнати м..
07 Apr Дефицит на витамини и минерали – причина за косопад?
i.atanasova 0 256
Добре балансираната и питателна диета има доста предимства. От друга страна, диета, лишена от полезни вещества, може да причини различни неприятни симптоми. Тези симптоми са начинът на тялото Ви да комуникира потенциални дефицити на витамини и минерали. Разпознаването им може да Ви помогне съответно да коригирате диетата си.Стараете ли се да поддър..
22 Oct Как да забързаме метаболизма си, за да отслабнем? – 2 част
0 332
Как да забързаме метаболизма си, за да отслабнем? – 2 частВ първата част на статията ни „Как да забързаме метаболизма си, за да отслабнем?“ разгледахме и обяснихме как пиенето на вода и активният начин на живот са приятели на бързия метаболизъм, с какво допринасят за отслабване и защо са полезни като цяло за здравето ни. Сега ще видите и другите ни..
22 Oct Как да забързаме метаболизма си, за да отслабнем? – 1 част
0 371
Как да забързаме метаболизма си, за да отслабнем? – 1 частМакар че за да поддържаме бързия ритъм на метаболизма е необходимо да водим активен начин на живот, добрият отдих не е по-малко важен: за да се съхранят естествените биоритми, човек трябва да спи около 8 часа.Може би често чувате думата „метаболизъм“. Но най-вероятно нямате цялостна представ..
22 Oct Кои хранителни добавки са ефективни за отслабване
0 292
Кои хранителни добавки са ефективни за отслабване?Не на всеки му се иска да се мъчи с изнурителни диети и дълго да чака заветното отслабване. Фармацевтиката отдавна вече предлага много „чудотворни“ средства за отслабване. И тук ще разберете кои са най-ефективните хапчета за отслабване, които наистина работят и кои изобщо не дават никакъв резултат.О..
22 Oct Таблетки за отслабване – помагат ли добавките за отслабване?
0 362
Таблетки за отслабване – помагат ли добавките за отслабване?„Хранителни добавки за отслабване“ – в крещящите реклами за чудото на прахчетата и таблетките малко хора вече вярват. Има ли добавки, които наистина помагат за отслабване?Може и да съществува продукт, който може да помогне за отслабване без да променяме режима си на хранене и начина си на ..
Показани 1 от 6 | 22 (4 Страници)
Този сайт използва бисквитки за ваше улеснение и не събира ваши данни. Продължавайки се съгласявате с това.