Menu
Your Cart

Turmeric 90 Capsules | PureMark Naturals

Turmeric 90 Capsules | PureMark Naturals

Може да направите поръчка с бутона "Купи" или на телефон 0887 077 988.

Цената за доставка е 4.90 лв. до офис на Спиди или до Вашия адрес.

За поръчки над 70 лв. доставката Ви е безплатна.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
49.90 лв.
Без данък: 49.90 лв.

Описание

Куркума Подсилен Екстракт 500 мг 90 капсули Puremark Naturals

 • Изцяло Веган продукт
 • Намалява риска от ракови заболявания
 • Намалява вредните токсини в организма
 • Помага при депресия
 • Подходяща при артрит
 • Куркума Подсилен Екстракт 500мг 90 капсули е на невероятна цена

За Куркумата:

Куркумата идва от растението Curcuma longa, която расте в Индия и други страни от Югоизточна Азия. Сухият корен на растението Curcuma longa се смила в отличителния жълт куркумен прах. В билката има няколко химични съединения, известни като куркуминоиди. Куркума е растение, което има много дълга история на медицинска употреба, датираща от близо 4000 години. В Югоизточна Азия куркума се използва не само като основна подправка, но и като компонент в религиозните церемонии. Поради блестящия си жълт цвят, куркумата е известна още като "индийски шафран". Съвременната медицина е започнала да признава значението й, както се посочва в над 3000 публикации, посветени на куркума, които излязоха през последните 25 години. Този преглед първо обсъжда in vitro проучвания с куркума, последвани от проучвания върху животни и накрая изследвания, проведени върху хора. Puremark Naturals разработва хранителна добавка Turmeric 500mg на уникална цена с редица ползи за здравето.

Действие на Turmeric капсули:

Списъкът с ползите на Куркума е доста дълъг, но ние сме събрали един изчерпателен списък с основните ползи на Куркума 90 Таблетки на невероятна цена:

 • Той е мощен антиоксидант

Куркуминоидите, присъстващи в куркума, са силни антиоксиданти. Тяхната антиоксидантна активност е сравнима с витамин С и Е. Те действат по 3 начина: Намалява оксидативния стрес или дисбаланс между прооксидантните и антиоксидантните видове в организма. Повишава нивото на антиоксидантните ензими. Отстранява свободни радикали, които причиняват оксидативно увреждане. По този начин се подобрява оксидативния стрес при състояния като диабет и таласемия.

 • Подобрява храносмилането и здравето на стомаха

Установено е, че противовъзпалителното и антиоксидантно действие на куркумин предпазва храносмилателния тракт от бактериални инфекции. Традиционната медицина гласи, че Кукркума 90 таблетки на страхотна цена помага за облекчаване на подуване, което прави добавката ефективна храносмилателна помощ.

 • Облекчава артрит

Добавянето на куркумин при хора, страдащи от ревматоиден артрит, е установено, че значително намалява болката в ставите и подобрява ставната функция спрямо конвенционалната терапия. Куркуминът спомага по няколко начина при ревматоиден артрит. Той защитава костните клетки, действа противовъзпалително и подобрява автоимунните реакции.

 • При депресия

Редица изследвания са доказали ефективността на куркумата срещу депресия. В няколко от тях доброволци са подложени да приемат Кукрума 90 таблетки и Prozac. Според резултатите куркумата намаля депресията при доста по-голям брой от пациентите, отколкото при Prozac. Добър помощник е също при посттравматично стресово разстройство и биполярно разстройство.

 • Предпазва от диабет

Проведено е клинично проучване, при което 240 човека с преддиабет са лекувани с Куркума в продължение на 9 месеца. Разделени на две групи: едната приемаща Turmeric по 2 капсули днвено, а другата не. След 9 месеца 16,4% от пациентите не приемащи от билката развиват диабет, докато никой от групата с куркумин не развива диабет.

 • Предпазва сърцето

Куркума Подсилен Екстракт на PureMark Naturals има кардиозащитен ефект. Той изчиства свободните радикални видове и кислородните свободни радикали, които влошават сърдечните увреждания. Куркумата е ефективна при миокардна исхемия, миокарден инфаркт, кардиомиопатия и аритмия. Доказано е също така, че високата доза за добавяне на куркуиноиди намалява честотата на сърдечните пристъпи след операцията

 • При менопауза и предменстроация

Куркумата по силата на своето противовъзпалително свойство помага при болката, настъпваща при цикъл, както и чрез модулирани мозъчни химикали. По този начин облекчава промените в настроението и депресията. Куркума е фитоестроген - растителен източник на естроген - женски хормон. Болкоуспокояващите, антидепресантните, противовъзпалителните и антиоксидантните свойства на Turmeric са полезни при менопаузата по няколко начина. 

Съдържание на Куркума Подсилен Екстракт с Биоперин капсули на Puremark Naturals​: 90 капсули х 500 мг

Този сайт използва бисквитки за ваше улеснение и не събира ваши данни. Продължавайки се съгласявате с това.