• Pet-EZE Анти стрес 90 дъвчащи таблетки за кучета и котки

Pet-EZE Анти стрес 90 дъвчащи таблетки за кучета и котки

 • Намалява симптомите на стрес при животните
 • Успокоява и намалява тревожността
 • Осигурява спокойствие и помага за по-добър сън
 • Подобрява работатат на сърдечно-съдовата система

За Pet-EZE Анти стрес:

21st Century разработва специални таблетки за вашия домашен любимец, които могат да елиминират стреса и тревожността. Хранителната добавка Pet-EZE Анти стрес се предлага като дъвчащи таблетки, за по-лесен и удобен прием от вашето куче или коте. 
Pet-EZE Anti stress има за цел да успокои вашия домашен любимец, когато пътувате с кола, самолет или друг вид транспорт. По време на пътя само една таблетка е достатъчна да направи пътуването ви по-леко. Продуктът на 21st Century - Pet-EZE Анти стрес на супер цена може да се използва още ако животното чувства някакъв дискомфорт по време на буря, посещения при ветеринарен лекар, по време на фризьор или при силен шум. Стресът, които вашия любимец изживява може да доведе до нарушения в имунната система, може да навреди на здравето и да предизвика промени по отношение на неговото поведение. Затова именно дъвчащите таблетки могат да намалят и изцяло да премахнат тревожността на вашето куче или коте.

Действие на Pet-EZE Анти стрес:

 • Помагат на организма на кучетата и котките да се справи сам с напрежението и стреса
 • Дъвчащите таблетки за кучета и котки влияят добре на нервните процеси.
 • Pet-EZE Анти стрес 90 дъвчащи таблетки на топ цена подобрява съня 
 • Подпомага дейността на стомашно-чревната и сърдечно-съдовата система. 
 • Pet-EZE Анти стрес съдържа таурин, който намалява напрежението в мускулите.

Употреба на Pet-EZE Анти стрес 90 дъвчащи таблетки:

Да се дават по 2 таблетки дневно за кучета и котки от 10lbs (4,53kg) до 20lbs (9kg). За кучета над 20lbs (9kg) по 1 таблетка на всеки 10 lbs (4,53kg) над тези 20lbs дневно. Не превишавайте дозата от 4 таблетки дневно. Да давайте този продукт на вашия дом. любимец за по-голям период от 7 последователни дни. Различни резултати могат да се забележат при употребата от възрастни кучета и котки.

Състав:  Стойност: 
Лайка 45 мг
Сушен Хмел 45 мг
Екстракт от корен Джинджифил 35 мг
L-таурин 20 мг
L-триптофан 10 мг

 

Други съставки: целулоза, сушенa бирена мая, суха суроватка, Liver Meal, магнезиев силикат, магнезиев стеарат, силициев диоксид и стеаринова киселина.
Предупреждения:  Да се използва с повишено внимание при бременни животни или животни, отглеждани за разплод. Препоръчва се преглед от ветеринарен лекар преди да използвате продукта.  Да не се използва при кучета, които имат проблеми със сърцето. Не използвайте този продукт преди анестезия или преди операция. Федералният закон забранява използването на допълнителен етикет на този продукт при преживните животни. Уверете се, че куче Ви пие много вода, докато се използва Pet-EZE Анти стрес.
Не използвайте, ако продуктът ви изглежда подправен или печата е счупен.
Начин на съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца и животни. Избягвайте температури над 30°C. В случай на случайно предозиране, веднага се свържете с Вашия ветеринарен лекар. Да се използва само за животни. Този продукт не трябва да се дава на животни, предназначени за консумация от човека.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Pet-EZE Анти стрес 90 дъвчащи таблетки за кучета и котки

 • Код на продукта: Pet-EZE for Dogs 90 chewables 21st Century Pet
 • Наличност: Out Of Stock
 • 31.90 лв.

 • Без данък: 31.90 лв.

Тагове: Pet-EZE Анти стрес, Pet-EZE for Dogs, Pet-EZE, кучета, котки, стрес, сън