Herbal Clear Aloe Fresh Натурален дезодорант 75 гр | 21st Century

  • По-траен аромат
  • Хипоалергенен натурален дезодорант
  • Съдържа витамин А и Е
  • Herbal Clear Aloe дезодорант е без алуминий и може да закупите на изгодна цена

Ако често се изпотявате и скъпите рол-они и дезодоранти не действат, ако искате нещо натурално и без алуминий, изберете Herbal Clear Aloe Fresh. Това е изцяло натурален, хипоалергенен, дезодорант от 21st Century, които е много е ефективен. Herbal Clear Aloe Fresh на добра цена е много добър избор, ако искате да се отървете от неприятната миризма и изпотяването. Главната съставка на дезодоранта на 21st Century е ботанически лишеи (Usnea barbata), които елиминират миризмата, предизвикана от различни бактерии. Натурален дезодорант Herbal Clear Aloe без алуминий е иновационна формула, която спира миризма, още преди да е започнала.
В хипоалергенния дезодорант Herbal Clear Aloe Fresh са включени още съставките Алое Вера комбинирани с Витамин A и E - всяка от тях действа като овлажнява и защитава кожата ви и освен това ви държи свежи през целия ден. Herbal Clear Aloe Fresh натурален дезодорант е безопасен продукт, които не съдържа вредни химикали, алуминий, алкохол, оцветители или изкуствени бактерициди!

Какво е Usnea barbata(екстракт от лишеи)?

Usnea barbata е екстракт от лишеи, който често се използва от векове насам в китайската медицина. И в наши дни се използва и в съвременните хомеопатични и Naturopathic лекарства, и продължава да се използва в различни традиционни медицини по цял свят. Usnea barbata е основна съставка в Herbal Clear на 21st Century. Тези лишеи имат естествени антибактериални и антибиотични свойства (т.е. бактерицидни). Този вид лишеи действат като прекъсват метаболизма, свързан с разлагането на бактерии в кожата, като по този начин предотвратяват миризмата. Това е и причината този натурален дезодорант против изпотяване да е толкова ефективен.

Употреба на Herbal Clear Aloe Fresh Натурален дезодорант:

Нанесете няколко кръгови движения на подмишниците за максимална ефективност. Нанася се върху чиста и суха кожа. Използвайте по предназначение.

Съставки: Пропилен гликол , вода, стеаринова киселина, стеарет - 20, натриев хлорид, троламин, бизаболол, usnea barbata (екстракт от лишеи), екстракт от алое барбаденсис листо, Coriandrum Sativum (екстракт от кориандър), ирис Флорентина екстракт от корен, токоферил (витамин E) ацетат, ретинал (витамин А), палмитат, ethylhexylglycerin, диметил фенил 2 - бутанол, натриев хидроксид, тетранатриев EDTA, аромат.
Не съдържа:  алуминий, парабени , алкохол, оцветители или изкуствени бактерициди!

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Herbal Clear Aloe Fresh Натурален дезодорант 75 гр | 21st Century

  • Производител: 21st Century Vitamins
  • Код на продукта: Herbal Clear Aloe Fresh 75g
  • Наличност: В наличност
  • 12.00 лв.

  • Без данък: 12.00 лв.

Тагове: Herbal Clear Aloe Fresh, Натурален дезодорант, дезодорант, витамин А, витамин Е