Глюкозамин, Хондроитин и МСМ 120 таблетки | 21st Century

 • Предпазва лигавицата на стомаха и заздравява ставите и хрущялите
 • Има болкоуспокояващ ефект и противовъзпалително действие
 • Хранителна добавка Глюкозамин, Хондроитин и МСМ таблетки от 21st Century на супер цена

За Глюкозамин, Хондроитин и МСМ:

Хранителната добавка на 21st Century Глюкозамин, Хондроитин, МСМ е едно страхотно съчетание на трите най-ефективни и полезни съставки, подобряващи състоянието на ставите и хрущялите. Тази формула е разработена с помощта на органична сяра.
Глюкозамин (Glucosamine) представлява аминомонозахарид, намиращ се в организма, който помага за изграждането на ставите и хрущялите. При наличието на глюкозамин в организма се изграждат по-бързо ставите, хрущялите и съединителните тъкани. С възрастта обаче производството на Глюкозамин намалява и често се стига до износване на ставните връзки - състояние, което е съпроводено с много неприятни болки по време на натоварване. 
Главна съставка на хрущялите е Хондроитин (Chondroitin). Той подпомага безпроблемното придвижване на молекулите през хрущяла и за задържането на вода и хранителни вещества.
MСM (метилсулфонилметан) се открива в тъканите на всички живи организми. Храните, негодни за консумация не съдържат MSM. Тази съставка има еднакво действие като Глюкозамина и Хондроитина - да набавя суров материал за ставите и хрущялите. Метилсулфонилметан има болкоуспокояващо и противовъзпалително действие.

Действие на Глюкозамин, Хондроитин и МСМ:

 • Глюкозаминът възпрепятства загубата на покривната тъкан на ставния хрущял и елемента, който ги изгражда. 
 • Хондроитинът - другата важна съставка на съединителната тъкан предотвратява навлизането на вода и на различни хранителни вещества в ставите, които са възпалени. Това подобрява кръвоснабдяването на съединителната тъкан и е важно, защото самата тя няма добро кръвоснабдяване.
 • Хондроитинът  е добре концентриран в пикочния мехур и в кръвоносните съдове, възпрепятства  излизането на кръвта извън кръвоносните съдове и на урината извън пикочния мехур. 
 • Глюкозаминът и ходроитинът подсилват големите концентрации на колаген и протеогликани и успокояват  разлагащите се ензими. 
 • Този нов продукт Глюкозамин, Хондроитин и МСМ на изгодна цена се бори с възпалението и ускорява процеса на излекуване.
 • Осигурява сяра за укрепване на съединителната тъкан и има болкоуспокояващо действие. 
 • Всеки един от трите елемента сам по себе си действа изключително ефикасно, но в комбинация и в правилната  дозировка има още по-ефективно действие.

Внимание!

Странични ефекти от МСМ могат да бъдат стомашен дискомфорт, главоболие и диария. Глюкозамин сулфатът се извлича от миди и ако имате алергия към тях е възможно да се предизвика алергична реакция и към глюкозамина. Проучване сочи, че глюкозамин сулфатът взаимства често с препарата за разреждане на кръвта варфарин. Едновременната употреба на варфарин и глюкозамин може да доведе до повишен риск от кървене. При някои хора страничните ефекти от глюкозамина, хондроитина и МСМ се дължат на помощните вещества, които са използвани при тяхното производството. Затова винаги трябва да се прочита внимателно съдържанието на продукта. Етикетът съдържа подобробно описание, от какво са получени активните съставки. Това е изключително полезна информация за хора, които имат прояви на алергия.

Употреба на Глюкозамин, Хондроитин и МСМ 120 таблетки:

Като хранителна добавка, приемайте 3  таблетки дневно след всяко хранене, или както е указано от Вашия лекар. Да не се превишава препоръчаната дневна доза.

Дозировка: 3 таблетки
Дози в опаковка: 40

Състав: Стойност: %ПДД
Калории  20  
Въглехидрати  5 гр. 2%
Натриев  30 мг 1%
Глюкозамин хидрохлорид  1,500 мг (1.5 гр) **
MSM (метилсулфонилметан)  1,500 мг (1.5 гр) **
Хондроитин сулфат Натриев  200 мг **
Antioxidant Proprietary Blend
Chinese превара (корен) (Scutellaria baicalensis), Черно катеху (дърво) (Acacia катеху), малтодекстрин
250 мг **
Хиалуроновата киселина 3,3 мг **

** Процентът Daily Value (DV) на базата на 2000 калории диета.

Други съставки: Целулоза, стеаринова киселина, силициев диоксид, поливинилов алкохол, полипласдон, титанов диоксид, магнезиев стеарат, PEG, талк. Съдържа: скариди, раци, раци.
Не съдържа: лактоза, мая, пшеница, глутен, мляко, изкуствени аромати или оцветители.
Важно: Да се съхранява  при стайна температура, на сухи,чисти и недостъпни за деца места.
Ако сте диабетик, трябва да се консултирайте с лекар преди употребата на този продукт. Не използвайте този продукт, ако изглежда подправен или печата е изтрит.
Ако имате алергия към ракообразни, моля консултирайте се с вашия лекар преди да използвате този продукт.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте при стайна температура.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Глюкозамин Хондроитин и МСМ 120 таблетки | 21st Century

 • Производител: 21st Century Vitamins
 • Код на продукта: Glucosamine Chondroitine Plus MSM Advanced 120 tabs 21st century
 • Наличност: В наличност
 • 52.00 лв.

 • Без данък: 52.00 лв.

Тагове: Глюкозамин, Хондроитин и МСМ, Глюкозамин, Хондроитин, МСМ, стави