Menu
Your Cart

C-1000 Prolonged Release 110 таблетки | 21st Century

C-1000 Prolonged Release 110 таблетки | 21st Century

Може да направите поръчка с бутона "Купи" или на телефон 0887 077 988.

Цената за доставка е 4.90 лв. до офис на Спиди или до Вашия адрес.

За поръчки над 99 лв. доставката Ви е безплатна.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
39.00 лв.
Без данък: 39.00 лв.

Описание

C-1000 Prolonged Release 110 таблетки | 21st Century

  • Осигурява защита срещу оксидативния стрес
  • Укрепва кръвоносните съдове
  • Забавя признаците на стареене
  • Подпомага имунната система
  • Оказва благоприятен ефект върху състоянието на кожата
  • Допринася за оптималния синтез на колаген
  • Спомага за по-доброто усвояване на желязото
  • Витамин Ц 1000 с удължено освобождаване е на отлична цена от 21st Century

Какво знаем за Витамин Ц 1000 с удължено освобождаване?

Витамин С (аскорбинова киселина) е основният водоразтворим антиоксидант в кръвта и клетките на тъканите в организма. Той е един от най-важните микронутриенти –  хранителни вещества, които се намират в нашето тяло в много малки количества, но тяхната роля е много голяма. Открит е през 1928 г., а днес той се смята за нещо повече от витамин, тъй като има наистина важни свойства за поддържане на здравето.

Витамин С не се синтезира в човешкото тяло (за разлика от при повечето бозайници) и задължително трябва да се набавя с храната, тъй като е регулатор на много биохимични реакции и защитни механизми. Витамин Ц 1000 с удължено освобождаване има многопосочен положителен ефект върху здравето. Проявява силна антиоксидантна активност, витаминът, който се съдържа в този продукт, е кофактор в много биохимични реакции (включително при синтеза на колаген, карнитин, адреналин), както и увеличава абсорбцията на желязо от растителните храни и действа невропротективно.

Аскорбиновата киселина постъпва в човешкото тяло предимно от консумираната растителна храна. Когато се консумира в подходящи количества, набавеният витамин С ще отговори на физиологичните нужди на здравия човек. Това обаче обикновено не се случва и дефицитът на витамин С е най-честият витаминен дефицит. Основната причина за него е намаленото потребление на пресни зеленчуци и плодове, както и високата степен на технологична обработка на хранителните продукти. 

Физиологичната нужда от витамин С на възрастен човек е средно 90 мг на ден. Реалната нужда от витамина в условията на съвременния живот е много по-висока от това количество. Нуждата от витамин С се увеличава при боледуване, стрес, излагане на токсично въздействие. Ето защо е добре да приемате Витамин Ц 1000 с удължено освобождаване на 21st Century, а освен това ние Ви го предлагаме на много изгодна цена

Как действа Витамин Ц 1000 с удължено освобождаване на таблетки?

C-1000 Prolonged Release 110 таблетки е хранителна добавка с витамин С, който се освобождава бавно в организма през целия ден. Витаминът има редица функции в органзима, тъй като участва в много важни химични реакции, които са свързани със защитата на тялото и поддържането на неговото нормално функциониране.

Витамин Ц 1000 с удължено освобождаване ще Ви помогне по лесен и безопасен начин да се предпазите от недостига на това важно хранително вещество, който лесно може да се появи вследствие на стрес и неправилно хранене, които, поради забързания си начин на живот, голяма част от хората изпитват. Също така си струва да го приемате в сезона на грип и настинки.

Приемът на Витамин Ц 1000 с удължено освобождаване с топ цена ще Ви осигури ефективна защита срещу свободните радикали, чиято активност може да предизвика увреждане и да доведе до развитието на множество заболявания.

С помощта на продукта Витамин Ц 1000 с удължено освобождаване ще заредите организма си с достатъчно витамин С, който е важен антиоксидант. Той е в състояние да защити клетъчните структури срещу действието на свободните радикали, намалявайки или предотвратявайки образуването на оксидативен стрес и поддържайки функционирането на вътрешните антиоксидантни системи на организма.

Витамин Ц 1000 с удължено освобождаване поддържа и нивото на редуцирания глутатион, който сам по себе си е водещият антиоксидант в организма. Активността на свободните радикали може да предизвика увреждане и да доведе до развитието на множество заболявания.

Витамин С също е важен за синтеза на колаген, протеин, който е градивен елемент на съединителната тъкан. Придава ѝ механична издръжливост и повишава нейната еластичност. Поради това Витамин Ц 1000 с удължено освобождаване влияе положително на ставната функция, защитава кожата, костите, кръвоносните съдове, хрущялите, зъбите и венците.

Освен това поддържането на нормален синтез на колаген допринася за стегнатостта и еластичността на кожата. Благодарение на това C-1000 Prolonged Release 110 таблетки с уникална цена ще помогне за изграждането на протеиновия колаген, а това ще подобри здравето на костите и ще направи по-здрава, стегната и еластична кожата Ви. 

Включването на Витамин Ц 1000 с удължено освобождаване към Вашата диета е чудесен начин за подкрепа на имунната система. Активната съставка на продукта – витамин С - оказва положителен ефект върху укрепването на имунитета, той често се използва за облекчаване на симптомите на настинка и грип. Ако се приема ежедневно или в началото на инфекцията, Витамин Ц 1000 с удължено освобождаване може да съкрати нейната продължителност. Витамин С в организма се използва за производството на клетки на имунната система (напр. лимфоцити В и Т), които са отговорни за защитата на тялото срещу патогени. Освен това Витамин Ц 1000 с удължено освобождаване стимулира активността на NK клетките и стимулира процеса на фагоцитоза.

Витамин С регулира работата на нервната система. Той модулира системите на няколко важни невротрансмитери, демонстрира невропротективен ефект. Увеличаването на доставката на витамина с приема на Витамин Ц 1000 с удължено освобождаване на невероятна цена позволява да се премахне усещането за прекомерна умора и отпадналост и има положително влияние върху когнитивното здраве. Витамин С може да инхибира и прекомерното производство на кортизола, което се получава в отговор на стреса.

C-1000 Prolonged Release 110 таблетки ще помогне за подобреното усвояване на някои хранителни вещества. Доставеният от добавката витамин С с удължено освобождаване влияе положително върху усвояването на калция и не-хем желязото (съдържащо се в растителните храни). Това е особено важно за хората, които не консумират месо, тъй като желязото, съдържащо се в растителните продукти, се счита за много трудно усвоимо.

В обобщение, Витамин Ц 1000 с удължено освобождаване на изключителна цена от 21st Century е лесен начин за увеличаване на предлагането на витамин С и за допълване на неговия потенциален недостиг. Когато се използва в периодите с повишена честота на грип и настинки, той ще повиши имунитета и ще ограничи риска от инфекции.

Този сайт използва бисквитки за ваше улеснение и не събира ваши данни. Продължавайки се съгласявате с това.