Menu
Your Cart

Quick Dissolve Melatonin 10 mg 120 Cherry Flavor Tablets

Quick Dissolve Melatonin 10 mg 120 Cherry Flavor Tablets

Може да направите поръчка с бутона "Купи" или на телефон 0887 077 988.

Цената за доставка е 4.90 лв. до офис на Спиди или до Вашия адрес.

За поръчки над 70 лв. доставката Ви е безплатна.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
49.90 лв.
Без данък: 49.90 лв.
  • Наличност: 2-3 Дни
  • Модел: Quick Dissolve Melatonin 10 mg 120 Cherry Flavor Tablets
  • SKU: CEN-27503

Описание

Quick Dissolve Melatonin 10 mg 120 Cherry Flavor Tablets | 21st Century

  • Насърчава спокойния и дълбок сън
  • Противодейства на нарушенията на съня
  • Има антиоксидантно действие
  • Мелатонин 10 мг таблетки с Бързо Усвояване е на чудесна цена от 21st Century

Какво знаем за Мелатонин с Бързо Усвояване?

Мелатонинът е хормон, който естествено се произвеждат в човешкото тяло.  Основната му функция е да синхронизира работата на тялото ни със слънчевата светлина. Вечер естествено предизвиква нуждата от сън и улеснява заспиването.

Различни фактори могат да повлияят на синтеза на хормона, което ще наруши качеството на съня и може да доведе до сериозни здравословни проблеми. Набавянето му чрез добавки с мелатонин е решението на този проблем.

Помогнете на организма си с продукта Melatonin 10 мг 120 таблетки с бързо усвояване на най-добра цена от 21st Century.

Как действа Мелатонин на таблетки с Бързо Усвояване?

Мелатонин 10 мг таблетки с бързо усвояване на изгодна цена е безопасен продукт, който Ви помага лесно да заспивате и има положителен ефект върху качеството на съня. Той също така проявява неврозащитни свойства. Препоръчва се и за хора, които работят на смени.

Мелатонин 10 мг таблетки с бързо усвояване е естествен, безопасен продукт, който не води до пристрастяване и помага за постигане на спокоен сън. Влияе положително върху качеството на съня. Той действа върху рецепторите МТ1 и МТ2, които са отговорни за специфични фази на съня, включително NREM и REM. Затова когато използвате таблетките Мелатонин 10 мг с бързо усвояване, ще имате по-дълбок сън и ще се събуждате, чувствайки се по-освежени и отпочинали.

Мелатонинът е добро решение не само за хора с нормален дневен ритъм. Мелатонин 10 мг таблетки с бързо усвояване на страхотна цена работи добре при условия, които причиняват нарушаване на биологичния часовник, включително работа на смени или междуконтинентални пътувания. Тези нарушения водят до безсъние и смущения на съня. 

Също така може да използвате таблетките с мелатонин след напрегнат ден или тежка тренировка, когато целта е бързо и лесно да заспите и да се възстановите.

Освен това мелатонин предотвратява оксидативното увреждане на клетъчно, тъканно и органно ниво. Може да намали производството на свободни радикали на ниво митохондрии и да стимулира синтеза на глутатион, най-важният ендогенен антиоксидант

Благодарение на това Мелатонин 10 мг таблетки с бързо усвояване на прекрасна цена защитава от оксидативния стрес, който става причина за преждевременно стареене на тялото, невро-дегенеративни заболявания и рак.

Този сайт използва бисквитки за ваше улеснение и не събира ваши данни. Продължавайки се съгласявате с това.