Co Q-10 400 mg 45 veggie caps Puremark Naturals

 • Заздравява косата и ноктите
 • Подсилва имунната система
 • Поддържа кожата млада 
 • Co Q10 400mg 45 veggy capsules от Puremark Naturals е на уникална цена в 21stcenturyvitamins.bg 

За Co Q-10 400 mg 45 veggie:

Името може да не звучи много естествено, но CoQ10 е всъщност основно хранително вещество, което действа в тялото като антиоксидант. В своята активна форма се нарича ubiquinone или ubiquinol. Той се синтезира по естествен начин в тялото и се използва за важни функции. Функции като доставяне на клетки с енергия, транспортиране на електрони и регулиране на нивата на кръвното налягане. Причината, поради която не се смята за "витамин" е, че всички животни, включително и хората. Те могат да произвеждат малки количества коензими сами, дори без помощта на храна. CoQ10 (кратко за коензим Q10) е съществен елемент за много ежедневни функции и се изисква от всяка отделна клетка в тялото.

Като антиоксидант, който предпазва клетките от въздействието на стареенето, CoQ10 се използва в медицинските практики в продължение на десетилетия. Най-вече в случаите за превенция на сърдечни проблеми. Днес една от най-честите и добре проучени употреби на CoQ10 са за предпазване на сърцето и кръвоносните съдове от вредните ефекти на радикалите. Много потребители се обръщат към хранителни добавки в случаи на сърдечна аритмия, високо кръвно налягане, коронарна артериална болест, атеросклероза и застойна сърдечна недостатъчност. Проучванията показват, че пациентите с други възпалителни здравни състояния, като рак на гърдата, диабет, вируси и безплодие, също могат да намерят тези добавки като полезни за предотвратяване на усложнения.

За какво се използва Co Q-10 400 mg 45 veggie:

За да поддържаме достатъчно енергия и да изпълняваме телесни функции се нуждаем от Co Q10 400mg 45 veggy capsules от Puremark Naturals, а той е на наистина достъпна цена. В нашите клетки има малки органели, наречени митохондрии. Те приемат мазнини и други хранителни вещества и ги превръщат в полезни източници на енергия. Този процес на преобразуване изисква наличието на CoQ10.
Коензимът е необходим не само за производството на клетъчна енергия, но и за защита на клетките от увреждане. Това увреждане е причинено от свободните радикали.

Като антиоксидант, Q10 може също така да увеличи абсорбирането на други основни хранителни вещества. Доказано е, че той помага за рециклиране на витамини като С и Е. Той допълнително увеличава ефекта от витамините и антиоксидантите, които вече работят в тялото. Както вече споменахме тялото има способността да изработи самостоятелно CoQ10. Но с възрастта тази продукция намалява - точно когато имаме нужда от нашите клетки, за да ни помогнат най-много. Ето защо за организма е необходим Co Q10 400mg 45 veggy capsules. Коензим капсули играе особено важна роля в поддържането на сърдено-съдовата система. Той е подходящ при хора с проблеми като анамнеза, за сърдечни пристъпи или коронарна болест на сърцето. Освен товяа се използва при висок холестерол, високо кръвно налягане, атеросклерозата, ангина, пролапс на митралната клапа.

В допълнение към поддържането на здравословна сърдечно-съдова система, CoQ10 също има следните предимства:

 • Намаля умората и повишава издръжливостта
 • Защитава от вредните радикали и типичните признаци на стареене, включително загуба на мускули и промени в кожата
 • Възстановява силата на антиоксидантите, включително витамин Е и витамин С.
 • Стабилизира кръвната захар
 • Поддържа здрави венци
 • Намалява мускулната дистрофия
 • Спомага при когнитивни разстройства, включително болестта на Паркинсон и болестта на Алцхаймер
 • Постига метаболитно подобрение при пациенти с наследствени митохондриални нарушения
 • Може да бъде в състояние да помогне при други болести, включително рак, хормонални дисбаланси, диабет, вируси и инфекции

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула Co Q-10 дневно.

Състав Стойност %ПДД
CoEnzyme Q-10 400мг *

 

Не съдържа:  захар, сол, мая, консерванти, изкуствени аромати или цветове соево и млечни продукти.
Важно!  Консултирайте се с лекар преди употреба, ако сте бременна, кърмите, имате медицинско състояние или планирате медицинска процедура. Спрете употребата и се свържете с лекар, ако възникнат нежелани реакции. Дръжте далеч от деца. Да не се използва, ако продуктът се окаже подправен или печатът е счупен. Съхранявайте при стайна температура.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Co Q-10 400mg 45 veggie caps | Puremark Naturals

 • Производител: Puremark Naturals
 • Код на продукта: Co Q-10 400mg 45 Capsules
 • Наличност: В наличност
 • 74.00 лв.

 • Без данък: 74.00 лв.

Тагове: стареене, здрава кожа, коса, здрави нокти, цена, cena, coq10, коензим, свободни радикали, koenzim, puremark naturals, сърдечно здраве, мускули, високо кръвно, издръжливост, рак, витамин, ензим, антиоксидант, имунна подкрепа, диабет, хормонален дисбаланс, атеросклероза